Tennisvereniging Wilhelmus

T.V. Wilhelmus

Tennissen bij onze vereniging betekent elke dag van week actief zijn van half maart tot eind september op zowel gravel- als smashcourt banen. Traditioneel starten wij het seizoen met het openingstoernooi in het derde weekend van maart.

Ben je nieuw bij onze vereniging dan is het recreantentoernooi op de dinsdagavond een aanrader. 
 

Een aantal leden doet mee aan de KNLTB-competitie. In augustus/begin september kan iedereen zijn en haar tenniskracht meten in het onderling single- en dubbeltoernooi van de vereniging, oftewel de clubkampioenschappen. Nadat bekers zijn uitgereikt volgt nog het slottoernooi en is het alweer eind september.
 

Begin januari treffen we elkaar in de hal voor het nieuwjaarstoernooi, gevolgd door lekker eten en drinken. Gezelligheid en gezonde competitie, daar gaat het ook om bij onze vereniging.

Op de website vind je meer informatie over TV Wilhelmus, de mogelijkheid om je direct aan te melden en de jaarkalender. Kijk ook eens in het fotoalbum van onze vereniging en zie onze leden in actie. Wij nodigen je graag uit om eens bij ons op het Sportcentrum langs te komen.

http://www.tvwilhelmus.nl/home

 

Inschrijven Abonnementen

U kunt zich hier inschrijven voor komend seizoen en direct betalen via iDeal

Inschrijven Tennisles

Inschrijven voor tennislessen.