L.T.V. Bes

L.T.V. Bes

Ltv Bes is één van de kleinere verenigingen die speelt op sportpark Mariahoeve en telt momenteel zo’n 50 leden (man/vrouw verhouding 60/40). De speelsterkte van de leden ligt tussen 9 en 6 in, d.w.z. van beginner tot behoorlijk gevorderd.

Onze vereniging is in 1970 opgericht met slechts één doel: gezelligheid in combinatie met tennis. Het komt dan ook vaak voor dat op dinsdagavond aan de tafel waar de Bes-leden zitten tot laat wordt geborreld, gepraat en gelachen. De leeftijd van onze leden loopt uiteen (van 30- tot 65+), maar is niet belangrijk. Wij vinden het belangrijk om na het tennissen ook gezellig een drankje met elkaar te drinken aan de bar.

Ieder jaar worden er verschillende leuke activiteiten georganiseerd. We starten elk seizoen met een kennismakingsontbijt en een openingstoernooi op het park. In mei spelen we het BES-Bitterbal-Borrel-toernooi, dat vanzelfsprekend wordt afgesloten met een borrel en bitterbal.

Daarnaast hebben we natuurlijk ons clubtoernooi (clubkampioenschappen), waarbij gestreden wordt om de Bes-wisselbeker bij de dames- en herensingels. Bovendien worden er spannende en mooie wedstrijden gespeeld in de dubbels en de mixcategorie. Dat evenement wordt altijd op feestelijke wijze afgesloten.

Ltv Bes is niet alleen actief in het zomerseizoen, maar tijdens de wintermaanden blijft er een grote groep winterharde Besleden actief. Deze tennissers maken gebruik van de winterkaart, die met korting wordt aangeboden.

www.tvbes.nl

 

Inschrijven Abonnementen

U kunt zich hier inschrijven voor komend seizoen en direct betalen via iDeal

Inschrijven Tennisles

Inschrijven voor tennislessen.